Иновативната румънска платформа за маркетинг чрез потребителско съдържание  представи в България

...
Иновативната румънска платформа за маркетинг чрез потребителско съдържание  представи в България
Коментари Харесай

Ново приложение свързва инфлуенсърите с потенциални рекламодатели

Иновативната румънска платформа за маркетинг посредством потребителско съдържание  представи в България новото си мобилно приложение Amplifame. То е създадено особено за създателите на наличие, с цел да им помогне да си сътрудничат по-бързо и по-ефективно с топ марки, нуждаещи се от разпространение.

В Amplifame към този момент са регистрирани над 4000 инфлуенсъри, в това число стотици от България. Приложението е налично за iOS и Android. След като основат собствен акаунт в него, създателите на наличие получават опция за съдействие с водещи марки непосредствено през него. Възможностите за това са две – или като аплайват за определени от тях обществени акции на марката, или като бъдат непосредствено поканени от нея в частна акция.

Приложението на ProductLead е уместно за тези маркетингови екипи, които желаят да употребяват наличие, генерирано от консуматори. То им оказва помощ за реализирането на разнообразни типове акции, както и за разпространяването на наличие в разнообразни цифрови допирни точки на потребителите със съответния бранд.

Самата акция и брифът за нея се вършат посредством ProductLead, след което се демонстрират в Amplifame, където инфлуенсърите могат да аплайват, одобряват или отхвърлят присъединяване в акции. Всички основатели на наличие, регистрирани в Amplifame, се демонстрират в ProductLead с информация за аудиторията и успеваемостта на техните страници, тъй че марките да могат да вземат обективно решение за съдействие.

С помощта на ProductLead марките могат да организират акции и да канят инфлуенсъри, които са най-подходящи за продукта или услугата, която съставляват. Използвайки приложението, марката може да сътвори акцията 15 пъти по-бързо.

“Кампаниите, провеждани посредством ProductLead, включват десетки или даже стотици инфлуенсъри, което изискваше огромни старания от страна на екипа. Личната връзка с хиляди инфлуенсъри включваше директни известия за акциите, в които бяха поканени да вземат участие, изпращане на къси известия и напомняния. До скоро целият този развой отнемаше доста време. Така ни хрумна концепцията да създадем приложение особено за инфлуенсъри, което да реши тази потребност, употребявайки от ProductLead технологията. Впоследствие развиването на Amplifame реши и доста други проблеми ” – изяснява Яна Стоика – Марку, Мениджър Инфлуенсър маркетинг в ProductLead.

Предимствата на приложението са многочислени – с едно тракване марките могат неотложно да поканят десетки, даже стотици основатели на наличие. Освен това изборът на инфлуенсъри се основава на справедливи критерии като данни за тяхната публика и други Приложението изпраща автоматизирани вести за увещание преди края на интервала за записване на акцията, което икономисва скъпо време. В добавка, Amplifame дава опция за следене развиването на акцията в действително време благодарение на специфична лента за напредък. Сред останалите преимущества са също проявление на наличието в действително време, опция за следене на резултатите от акцията в действително време и доклад за постигнатите резултати незабавно след края на акцията.

От ProductLead регистрират над 4000 инфлуенсъри, регистрирани в платформата, както и над 200 акции, извършени от февруари до през днешния ден. Една акция включва приблизително 12 основатели на наличие, само че има и такива с над 130 участника. Кампанията продължава приблизително 23 дни, а настройката й лишава по-малко от ден, в това число и с процеса на избор на инфлуенсъри. Най-активните инфлуенсъри в границите на платформата са постигнали над 15 акции. Най-активните основатели на наличие в приложението се прибавят всеки месец в графата „ Инфлуенсър на месеца “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР